Mingguan Malaysia,22 Jun 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Peruntukan membina rumah bagi peserta Program Perumahan Rakyat Termiskin (PPRT) dinaikkan daripada RM18,000 sebuah kepada maksimum RM28,000 berkuatkuasa serta merta.