Berita Harian, 29 Disember 2008 - Hanneeyahzah Bariah Bahrin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Keberkesanan Program latihan Khidmat Negara (PLKN) semakin manempakkan kejayaan apabila mereka lebih 1000 permohonan daripada pelatih sekarela yang tidak terpilih, tetapi berminan menyertai program itu bagi kumpulan pertama siri enam tahun depan.