Berita Harian, 03 Julai 2008 - Nor Azma Laila (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Kementerian Perpaduan, Kebudayaan, Kesenian dan Warisan mencadangkan kerajaan memberikan elaun buku kepada kakitangan awam dan swasta bagi menggalakkan tabiat membaca di kalangan masyarakat negara ini yang ketinggalan berbanding negara Barat.