Kosmo, 17 Disember 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Bersantai di perpustakaan. Itu lah keistimewaan Perbadanan Pustakaan Awan Johor, di Jalan Yahya Awal di sini yang menampilkan suasana berbeza berbanding perpustakaan awam lain di negara ini.