Mingguan Malaysia,22 Jun 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat akan menubuhkan satu jawatankuasa bertidak bagi meningkatkan kesedaran orang ramai terhadap pentingnya pengesanan awal kanser payu dara.