Sinar Harian, 13 Julaii 2008 - Syed Muhammad Riduan Syed Ahmad (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2008)
Ratu skuasy negara, Nicol David meneroma gelaran Datuk pada usia 24 tahun apabila dianugerahi Darjah Setia Pahlawan Negeri sempena ualang tahun ke-70 Yang Dipertuan Negeri Pulau Pinang, Tun Abdul Rahman Abbas di Pulau Pinang.