Berita Minggu, 30 November 2008 - Mohd. Azis Ngah (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Usianya menceceah 65 tahun.Layaknya seorang wanita seperti ini boleh dibiarkan bersenang lenang di rumah sambil melayan cucu menghabiskan masa menjelang penghujung usia.