Sinar Harian, 29 November 2008 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2008)
Dalam mengharungi era dunia tanpa sempadan, masyarakat perlu membekalkan diri mereka dengan segala bentuk pengetahuan berkaitan teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) agar merekatidak terus ketinggalan