Berita Harian, 23 Oktober 2008 - Nazri Abu Bakar (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Bekas penyerang sensasi Malaysia, Syed Ahmad Syed Abu Bakar tidak akan melupakan segala sentuhan bersama pasukan negara pada aksi kelayakan Sukan Olimpik Munich yang berlangsung di Seoul, Korea Selatan pada 1971 sehingga akhir hayatnya.