Harian Metro, 27 Jun 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Bekas Perdana Menteri Thailand, Taksin Shinawatra berkata, beliau tidak terbabit dengan tindakan cuba merasuah seorang hakim dengan kotak gula-gula berisi wang, baru-baru ini.