Harian Metro, 03 November 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Kempen Pilihan Raya Presiden Barak Obama dan John McCain banyak bergantung kepada Internet tapi hakikatnya, bukan mereka sahaja yang mengambilkesempatan terhadap kuasa Internet pada pemilihan ini.