Berita Harian, 11 November 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Banyak pihak membantah apabila kerajaan negeri Pulau Pinang ingin menggunakan bahasa lain, selain bahasa Melayu pada papan tanda jalan beberapa tempat warisan untuk tujuan pelancongan, terutama dari luar negara.