Utusan Malaysia, 26 Jun 2008 - Zamri Mohamad (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Berat sebelah dan prejudis, itulah mesej yang dapat difahami melalui sebuah iklan akhbar berbahasa Inggeris yang tersiar di kaca telivisyen. Iklan yang dipaparkan merupakan salah satu kempen penggunaan akhbar Inggeris dalam sekolah sebagai medium pengajaran bahasa kedua ini.