Sinar Harian, 27 Jun 2008 - Nurul Firdaus Khairi (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2008)
Saya yakin adanya kerjasama di kalangan pendidik dan setiap anggota masyarakat ini mampu memberanikan diri menghadapi dunia serba moden yang kebanyakan daripada mereka belum pernah merasainya.