Harian Metro, 21 Disember 2008 - Norainon Othman (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Lebih banyak kemudahan yang mesra golongan Orang Kurang Upaya (OKU) akan dibina di bandar raya ini bagi memudahkan pergerakan golongan berkenaan.