Kosmo, 17 Disember 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) yang telah memperkenalkan Kad Kenal Diri Orang Kurang Upaya (OKU) menggalakkan golongan itu mendaftar dengan JKM bagi memudahkan OKU menerima bantuan kerajaan.