Berita Harian, 21 Jun 2008 - Hasliza Hassan (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Dengan ilmu yang ada kita mahu mereka menyumbang kepada negara kerana jika lihat negara Arab, orang buta adalah imam dan qari yang hafaz al-Quran.