Sinar Harian, 25 Oktober 2008 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2008)
Sidang Dewan Undangan Negeri ke-12 yang masuk hari kelima semalam terus gamat apabila berlaku pertikaman lidah antara wakil kerajaan dan pembangkang semasa Pengerusi Jawatankuasa Tetap Kerajaan Tempatan, Kajian dan Penyelidikan, Ronnie Liu yang menyambung perbahasan Rang Undang-Undang Pembekalan (2009/2008)