Berita Harian, 23 Jun 2008 - Norfatimah Ahmad (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Kerajaan memberi jaminan untuk terus berusaha menjaga kepantingan rakyat dan bersedia melakukan apa saja bagi membantu meringankan beban mereka, terutama golongan berpendapatan rendah berikutan keniakkan harga minyak dan barang.