Sinar Harian, 20 November 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Perlaksanaan Prosedur dan Tatacara Pengeluaran Perakuan Siap dan Pematuhan, (CCC) banyak memberi manfaat kepada semua pihak kerana ianya dapat memperkasakan lagi sistem penyampaian sesebuah pihak berkuasa tempatan (PBT)