Kosmo, 03 Oktober 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Percaya atau tidak, ada meilik kenderaan dikesan 'mengitar semula' kertas saman yang dikeluarkan oleh penguat kuasa Majlis Bandaraya Johor Bahru (MBJB)