Berita Harian, 25 Jun 2008 - Kadir Dikoh (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Sektor pengeluaran makanan, pengangkutan awam dan pembasmian kemiskinan dijangka menerima peruntukan tambahan RM30 bilion menerusi Kajian Separuh Penggal Rancangan Malaysia Kesembilan (RMK-9) yang akan dibentang di Dewan Rakyat, esok.