Mingguan Malaysia, 29 Jun 2008 - Mowardi Mahmud (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Kesungguhan kerajaan dalam mengotakan janji mengutamakan kepentingan rakyat dapat dilihat apabila projek-projek yang 'kurang penting' dikaji semula perlaksanaannya