Berita Harian, 21 Jun 2008 - Wan Hazmir Bakar (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Kerajaan semalam meluluskan peruntukan tambahan RM595 juta untuk projek kemudahan asas di luar bandar dan pedalaman seluruh negara bagi memastikan ia dapat disiapkan dalam tempoh Rancangan Malaysia Kesembilan (RMK-9), kata Datuk Seri Najib Razak.