Mingguan Malaysia, 20 Jun 2008 - Zulkiflee Bakar (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
'Kerajaan tidak ada pilihan, kerajaan terpaksa memotong subsidi kerana bebanan kewangan kerajaan akan bertambah teruk apabila harga minyak mencecah AS$200 setong