Berita Harian, 28 Jun 2008 - Wan Abd. Rahim Wan Mohamad (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Al-Quran adalah kitab dan mukjizat paling indah. Keindahannya bukan sekadar untuk diperdengarkan bacaannya tetapi diambil perhatian mengenai peringatan dan ancaman yang dijelaskan dalam ayatnya sebagai menambahkan ketaatan manusia kepada Allah pencipta semesta alam.