Berita Harian, 05 Ogos 2008 - Noor Aznida Alias (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Jumlah kes Khalwat gadis tempatan dengan warga asing di negara ini meningkat 100 peratus setiap tahun dan tangkapan paling banyak dibuat pada malam Sabtu dan Ahad.