Utusan Malaysia, 24 Jun 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Seorang lelaki berusia 59 tahun dihadapkan ke Makhkamah Seksyen di sini hari ini atas empat tuduhan merogol anak kandungnya di rumah mereka di Pintu Gang dekat sini.