Sinar Harian, 18 Februari 2008 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2015)
Penilaian itu akan dilakukan oleh Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan untuk selama enam bulan penarafan akan diberikan antara satu dan lima bintang.