Berita Harian, 15 April 2008 - Nurhasyima Hasim (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Isu perumahan memang satu isu yang sentiasa dapat perhatian. Sekarang ini, bagi golongan yang mampu, mereka mahu mutu rumah baik dari segi bahan dan struktur. Golongan berpendidikan tinggi pula mahu persekitangan yangbersih, tidak tercemat dan cantik. Jadi kementerian akan melaraskan semua aspek, termasuk mendapatkan pandangan persatuan pemaju perubahan, persatuan pembekal bahan binaaan, lanskap, dalam sekitar dan persatuan pembeli rumahuntuk merancang