Utusan Malaysia, 24 Jun 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Penduduk di pusat bandar Shah Alam mula menikmati kemudahan Internet jalur lebar tanpa wayar (WiFi) secara percuma yang dibangunkan melaluli Projek Wayerless shah Akam