Utusan Malaysia, 11 April 2008 - Muhammad Dayne Azmin (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Ada orang kata. kesesakan lalu lintas dan ibu negara bagai lagu dan irama. Tidak lengkap lagu tanpa irama, begitu juga tidak lengkap Kuala Lumpur tanpa kesesakan.