Berita Harian, 18 Febuari 2008 - Azrina Ahzan (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Mulai bulan depan, prestasi dan tahap kecekapan semua majlis perbandaran dan daerah melaksanakan tugas akan dinilai mengikut sistem bintang oleh kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan.