Berita Harian, 05 Jun 2008 - Wan Hazmir Bakar (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
"Kerajaan komited untuk memastikan golongan berpendapatan rendah dan sederhana tidak akan dibebani dengan kenaikan kos petrol dan makanan"