Berita Harian, 21 April 2008 - Mohd Ayop Abdul Razid (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Krisis makanan dunia kini sudah sampai ke tahap kecemasan. Inilah kenyataan dan amaran yang dikeluarkan Setiausaha Agung Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB), Ban Ki Moon, beberapa hari lalu..