Berita Harian, 02 Februari 2008 - Veena Rusli (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
MEGAH di hujung Kepulauan Borneo selaku pulau ketiga terbesar di dunia, Sabah memiliki segala keajaiban yang diimpikan sebuah negeri-kekayaan sumber asli, keindahan alam semula jadi, kestabilan sistem pentadbiran dan kemesraan rakyat berbilang kaum sert keturunan.