Berita Harian, 08 April 2008 - Wan Faizal Ismayatim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Hati tercuit, mata terpesona sambil senyuman tidak lekang terukir di bibir ketika melihat kelincahan sekumpulan murid Sekolah Kebangsaan Zainab, Kota Bharu, Kelantan, menggayakan koleksi busana bermotifkan batik kontemporari.