Berita Harian, 07 April 2008 - Mohd Shukri Ab Yajid (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Program Tahun Melawat Malaysia yang dilancarkan tahun lalu dilaprkan bukan saja mencapai sasarab, bahkan melebihi jangkaan ditetapkan. Mengikut laporan, program itu berjaya menarik 20.7 juta pelancong, 600,000 melebihi sasaran asal.