Utusan Malaysia, 02 Jun 2008 - Jamdi Nasir (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Sipilok mungkin agak asing bagi rakyat Malaysia, tetapi kepada pelancong asing yang berkunjung di Sabah, mereka tidak akan melepaskan peluang melawatPusat Pemuliharaan Orang Utan yang dikatakan pertama dan terbesar di dunia.