Sinar Harian, 26 Mei 2008 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2008)
Keputusan Mahkamah Keadilan Antarabangsa (ICJ) di The Hague, Belanda mengenai hak kedaulatan Pulau Batu Puteh , Terumbu Karang tengah dan Terumbu Karang Selatin , Jumaat lepas, menunjukkan Singapura kini tidak boleh bertindak sewenang-wenangnya di perairan itu sebagaimana yang dilakukan sebelum ini, kata Datuk Seri Styed Hamid Albar.