Sinar Harian, 24 Mei 2008 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2008)
Mahkamah Keadilan Antarabangsa (ICJ) semalam menetapkan bahawa Singapura mempunyai hak kedaulatan terhadap Pulau Batu Puteh manakala Malaysia mempunyai hak kedaulatan terhadap Terumbu Karang Tengah.