Mingguan Malaysia, 04 Mei 2008 - Zulkiflee Baka (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Dalam situasi politik sekarang, orang Melayu tidak mengira samada mereka Pas, UMNO, PKR atau atas pagar perlu memahami bahawa kaum-kaum lain sedang memperkukuhkan kedudukan mereka