Utusan Malaysia,19 Mac 2008 - Zulkifli Jalil; Hamden Ramli (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Datuk Sri Abdullah Ahmad Badawi hari ini membentuk Kabinet dinamik selepas Pilihan Raya Umum Ke-12 dengan melantik 16 menteri baru dan menggugurkan lapan menteri penggal lalu.