Utusan Malaysia, 05 Jun 2008 - Mohd. Khuzairi Ismail (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Rakyat terutamanya golongan berpendapatan rendah perlu disediakan alternatif kepada kenaikan harga petrol dengan pilihan kepada pengangkutan awam yang berkesan dan mesra pengguna