Berita Harian, 11 Mei 2008 - Hassan Mohd. Noor (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Ingatlah perjuangan UMNO belum selesai biarpun di luar musuh-musuh parti itu berkata, parti berusia 62 tahun itu sudah tidak relevan