Berita Harian, 20 Mei 2008 - Khairunneezam Mohd Noor (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Perdana Menteri Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi, dalam ucapannya sempena majlis awam untuk terusmeningkatkan kecekapan dan bertindak pantas dalam membuat keputusan supaya perkhidmatan awam dihormati