Sinar Harian, 13 April 2008 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2008)
Kementerian menerima pelbagai aduan daripada majian menenai penyelewengan agensi pembekal pekerja asing yang dikhuatiri menjejaskan industri perusahaan negara.