Berita Harian, 22 Mei 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Kira-kira 10,000 kakitangan awam yang dikategorikan sebagai pekerja bermasalah masih bertugas di pelbagai jabatan dan agensi kerajaan di seluruh negara.