Berita Harian, 06 April 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Konvokesyen MSU kali ke-4 ini adalah pencapaian yang memberangsangkan bagi sebua universiti yang pesat berkembang dalam menyumbang kepada proses pembangunan pendidikan tinggi Negara ,"kata Presiden dan Naib Cancelor MSU, Prof Dato' Mohd Shukri Ab Yajid.