Utusan Malaysia, 02 Jun 2008 - Muhammad Zukhairi Muhammad Salehuddin (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Kebebasan dalam mengutarakan pendapat yang kritisjuga perlu diberi agar mahasiswa mempunya jiwa besar. Segala kekangan yang mampu menghalang dan menaku-nakutkan sebilangan besar mahasiswa perlu dialihkan.